Hundbus och inkallning

Igår kom Hanna och Teo (En tibbe som Hanna och hennes farfar har köpt från våran kennel, Owenas storebror) . Alla hundarna träffade Teo, förutom Gizmo som inte fick vara med. Hundarna gillade Teo-besöket och var glada och snälla mot honom. Owena var både nyfiken, busig och glad, hon undrade vem som hade kommit och hon viftade på svansen HELA tiden, men hon skällde även ganska mycket p.g.a. att hon var så nyfiken på honom.
 
Vi var ute och tränade inkallning med hundarna, och jag tog ut en och en i långlinan. Nova och Trissa hade busrace med Teo några varv också.
 
Alla var duktiga när vi tränade inkallning och Teo hade blivit jätteduktig sen jag såg han och Hanna sist, Teo lyssnade på Hanna jättebra! Nova som alltid har varit den busiga och gjort lite som hon själv vill överraskade faktiskt mig, hon var bara fokuserad på mig och kom som ett skott direkt jag ropade på henne, tror bestämt att hon har mognat lite :D
 
Hanna ville också träna lite på vårat utställningsbord här hemma, så det gjorde vi också, och även det gick bra tillslut.
 
Både jag och vovvarna älskar att ha besök och få umgås med våra vänner
 

Min långlina på 20 meter är nog lite för lång..

 
 
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se