Socialicering, pilatesboll och ögonlysning

 
I tisdags var vi i Falun och ögonlyste Gizmo igen, och det gick hur bra som helst. Ögon UA på honom även denna gång :)
 
Passade även på att gå in på rusta och köpa en yogaboll/pilatesboll. Alla hundarna utom Owena och Gizmo har testat att stå med alla fyra tassar på bollen.
 
Lissy hoppade upp på bollen utan problem och tricksa kunde hon också, den lilla damen har bra balans märker jag :) Jag belönade henne med godis när hon var på pilatesbollen.
Nova hoppade först upp med bara framtassarna och då belönades hon med godis, hon hoppade sedan upp så hon stod med alla 4 på bollen, duktig tjej som börjar bli mer och mer sugen på att lära sig nya tricks/övningar.
Trissa hoppade också upp med 2 tassar först, för henne var det inte lika stor plats på bollen som för de mindre hundarna, men hon hoppade sedan upp så hon stod på bollen. Trissa kan också tricksa på bollen och hålla balansen riktigt bra.
Wimla ville gärna hoppa upp på bollen, hon försökte hoppa upp, men hon tar sig inte riktigt att hoppa upp, så hon hoppade bara upp med frambenen. Sen ville hon så gärna upp så vi fick lyfta upp henne och låta hon vänja sig vid bollen. Wimla tyckte som vanligt att allt är kul, våran lilla cirkusclown.
 
Och när alla var uppe på bollen så höll jag i den, såklart.
 

Trissa tyckte att hennes egen idé var bra, 2tassar i sängen och 2 på pilatesbollen :)
 
Och igår var jag i Mora för att socialträna Trissa och Owena. Jag hängde med Mia (trissas uppfödare) och hennes Whippet Bambina dit. I bilen var det lite gnäll på Owena som satt i egen bur, men det var nog på grund av att hon vart lite åksjuk :/ Vi gick lite på gågatan bland allt folk och alla hundar. Jag är så stolt över Trissa som inte skällde en enda gång även fast vi hade hundmöten. Jag tror att Owena charmade alla hon gick förbi och viftade med sin svans åt, lilla busungen.

 
Vi besökte bulldog-café, som är ett hundvänligt café i Mora. Det var redan en hund där när vi kom. Trissa skötte sig superbra. Owena behöver mer träning med hundar runtomkring, då hon gärna vill skälla. Tillslut vart hon lite lugnare och kunde faktiskt sitta där utan att skälla. Men egentligen så blir Owena överlycklig om hon får gå fram och hälsa. Men mer hundmöten och störningar med hund behöver Owena träna på.
 
 
 
 
 
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se