Söndags agility

Igår var jag, Lissy och Gizmo på agility igen.
 
Lissy  var väldigt taggad på att få köra agility, vilket är kul. MEN hon blir lite för övertaggad ibland så att hon tappar fokusen på mig och kör lite som hon vill. Efter lite trams så började hon lyssna och fokusera bättre och det gick faktiskt riktigt bra. Vi tränade en kombination med lite krångliga vägar och byten. Efter att vi kört ett par gånger så fick vi faktiskt till det. Och nu har även tunneln börjat gå bättre, innan ville hon gärna stanna upp och springa förbi tunneln istället för igenom, men denna gången gick det riktigt bra.
 
Gizmo följde mest med som publik. Jag tränade lite lydnad med honom när de andra körde agility. Han var duktig och kunde hålla ögonkontakt med mig även fast det gick människor och hundar förbi oss. Han fick också testa ett hinder+slalom på slutet. Hindret klarade han galant och i slalomen vart det lite små fel, men vi klarade det tillslut, även med dessa småfel så är jag så nöjd med honom för han har ju aldrig tränat på en klubb med riktiga hinder, folk och hundar runt omkring förut.
 
Jag  behöver träna på olika byten och svåra svängar.. Oftast är det jag som gör fel/eller visar fel. Jag är också riktigt duktig på att glömma bort hur banan går. Men när jag väl gör rätt så blir det rätt för både mig och Lissy. När det finns folk runtomkring som ger mig tips så blir jag jätteglad, för det funkar ju oftast när man får tips :D
 
Jag har faktiskt anmält mig och Lissy till en agilitytävling i mars.
 
 
 
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se