2014

Halloj! Länge sen jag gjorde ett inlägg här, snart hela 4 månader sedan. Under dessa 4 månader har jag hunnit med väldigt mycket.
 
Jag har gjort agility debut både inoff och off. inoffen gick superbra, jag och Lissy kom runt helt felfritt! Den oficiella debuten gick dock inte lika bra.. Vi blev diskade på 2 av 4 lopp och Lissy ville inte alls samarbeta den dagen. Och vi fortsätter fortfarande med träningarna nu under vintern, nästa träning blir 11/1 :) Jag planerar faktiskt några tävlingar under 2014 också.
 
Inom Junior Handling och utställning har jag nått ett av mina största mål! Det började med att jag var i Sundsvall i oktober och placerade mig som 2:a i Junior Handlingen och blev därmed SM-kvalad med min tibbe Gizmo! Det dröjde inte länge tills dagen kom då jag skulle delta på SM. Jag tog bussen till Stockholm tillsammans med Gizmo och där mötte min syster mig. Dagen efter åkte vi till Älvsjö för att delta på mitt första SM någonsin. Detta var min fjärde junior handling tävling i mitt liv. Jag var redan nöjd över att ha kommit hela vägen till SM, så jag trodde liksom jag skulle bli avtackad på "första ronden". Lite nervös var jag också..kan jag säga;) Jag gjorde mitt bästa och tillslut stod jag där fortfarande kvar bland top 10!! Jag trodde inte riktigt det var sant att jag skulle få gå in i den stora ringen där allt sändes live :O Jag var inte lika nervös när jag gick in i stora ringen som top 10. Domaren plockade ut de fyra han ville ha kvar och tackade av de andra 6, och VIPS där stod jag kvar bland de 4 som inte blev avtackade, ojojoj drömmer jag? tänkte jag bara. Vi fick in nya utbyteshundar och fick lämna ifrån oss våra egna hundar. Det blev Dansk svensk gårdshundar som utbyte. Dock så fick jag ingen vidare bra kontakt med min utbyteshund som bara ville till sin ägare. Men vi gjorde det bästa vi kunde endå. Sen var det dags för placering där jag slutade som 4 på SVENSKA MÄSTERSKAPEN 2013!!! Fatta vad lycklig jag var och är. Det är nog det största jag har gjort inom hundsporten :D
 
Och nu hoppas jag på ett bra 2014 också :) Slänger in lite bilder..
 

 
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se