Vi slog till på stort!

Jag och Lissy är också kvalade till DPAC!! :D
 
Och Gizmo har gjort debut i agility!
 
Shit vad jag är nöjd just nu, kvalad till Doggy Proffesinal Agility Cup i Augusti med min trogne vän Lissy. Vi kvalade oss i Agilityloppet där vi kom 2:a. I Hopploppet blev vi diskade för att Lissy hade sånt sug på ett annat hinder när hon bara hade 3 hinder kvar på banan, surt..Men jag är nöjd med loppet endå, för hon fick sån bra fart på slutet :)
 
Och Gizmo körde på en debut. Vi kom 4:a i hopploppet med lite tidsfel och säkert något hinderfel också. Han var också med i agilityloppet men där vägrade han gå upp på gungan så jag sprang vidare och diskade oss. Ni fattar inte hur grymt nöjd jag är med hans lopp. Han har tränat 2 ggr på klubben och sedan åker han på tävling och är duktig som en riktig kung som har tränat fler än bara 2ggr. Snart när vi har tränat lite till så kan det ju bara bli bättre :D Jag är så taggad på att lära honom mer!
 
Så jag är stolt och nöjd över vovvarna. Tyvärr har jag ingen video just nu.. Men jag kan se om det kanske finns någon video från loppen i mammas mobil. Och om videorna finns kvar i mammas mobil så är det bara från de 2 loppen där vi diskade oss om jag inte minns fel.. Men jag laddar nog upp dom i alla fall om dem finns kvar :)
 
 
 
Gizmo ser lite missnöjd ut över att han inte blev kvalad ;)
 
 
 


Postat av: Lisa

Jag har nog film på alla dina lopp. Har inte tömt kameran, men jag tror Mattias filmade alla! Grattis

Svar: Åhhh!! Kul :D Tack så mycket
hundtokigast.blogg.se

2014-06-29 @ 21:10:33
URL: http://www.tuffiz.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se