Första internationella JH tävlingen

Klockan 09:30 var vi framme i Ransäter igår. Junior Handlingen började klockan 10:00 så jag hade god tid på mig att rasta Trissa och byta skor och fixa nummerlapp. Klockan 10:00 gick jag och Trissa in i ringen. Humöret på topp! Det var en såndär dag när Trissa var super duktig och ville. Vi var 8 tjejer i ringen. Jag visade Trissa och hon var duktig och skötte sig. Vi blev utan placering, men jag är jätte nöjd över hur bra jag och Trissa gjorde det i ringen på våran första internationella JH. Jag fick fin kritik och en rosett. Nu får jag hoppas att jag kan åka på Junior Handling snart igen :)
 
 
 
 


Ransäter

Imorgon ringer klockan 03:55 för att jag ska på hundutställning! :D Känns som att det var sjukt länge sedan jag var på en hundutställning och ställde ut. Har inga förväntningar på någon placering. Morgondagen tar vi bara som en kul träning. Jag ska ställa Trissa, det var längesen. Ska bli så kul att åka på utställning. Det kommer bilder för att mamma ska nog låna min kamera och fota oss, så det blir nog bra :)
 
Tränade utställning med Trissa ute i trädgården idag. Det var så fruktansvärt varmt.. Jag har klippt ihop en kort video från när vi tränade :)
 
 


2år idag!

Idag blir Nettan och hennes syskon hela 2år! Tiden går så fort. För 2 år sedan den 26 juli föddes Nettan och hennes syskon. Jag minns hur jag väntade och väntade.. Sen tillslut så kom Nettan ,Candy , Felix & Pluto till världen :D
 
När Nettan föddes så kallade vi henne Grynet, men det tyckte vi inte passade på henne så det blev automatiskt att vi kallade henne för Nettan, som passar mycket bättre på henne.
 
Grattis på födelsedagen Nettan (SUN LOVERS GLARING-SUNSHINE), Candy (SUN LOVERS GLAMOUR), Felix (SUN LOVERS GOOD-LOOKING) & Pluto (SUN LOVERS GLINTS OF GOLD) ♥
 
Jag tror att ni ser vem som är Nettan ;) Helt olik sina syskon i färg och den enda långhåriga i kullen, haha ♥
 
 
 


semester

Hej, jag är hos min kompis Caroline i Varberg på semester. Mina vovvar är hemma med mamma. Jag saknar dom små vovvarna där hemma ♥ Caroline har också tre hundar :) Om ni vill läsa lite om dom och se vilka vovvar jag är och hälsar på så kan ni kolla på http://dogcrazy.blogg.se :) Jag har inte så mycket att blogga om för tillfället. Men jag kommer hem 25/7 så då kommer det mera uppdatering. 
 
Carolines vovve Leia. Foto: Caroline Nero
 
 


utställning 7/7

I söndags var jag på hundutställning i Alfta. Tanken var att jag skulle vara fotograf, men så blev det inte. Istället blev jag handler och hjälpte Mia att ställa en whippet. Det gick riktigt bra! Jag och whippeten Milla har super bra kontakt :) Hon är så snäll. Det var jätte varmt hela dagen så jag fick lite "bondbränna" ;) Millas resultat blev EXC+1+CK. Så det blev en toppendag.
 
 
 
 


Produkter från Petster.eu

Förut så var jag med i en fototävling hos Petster på deras Facebook sida, där priset var produkter till ett värde av 500kr. Jag kom på delad 1:a plats i deras fb tävling, jippiie :D Så nu tänkte jag visa vad jag fick som pris av Petster.
 
Flytande Dummy
Food Bag
Minty Rope med mintsmak som hjälper att rengöra hundarnas tänder
Och ett tillhörande koppel till halsbandet Nylonkoppel  -  X-Treme Logo
STORT TACK TILL PETSTER! :) besök petsters hemsida HÄR och facebook sidan HÄR 
 
 
 


Agility med Asta-Pasta ♥

I lördags lånade jag hem en liten foxterrier vid namn Asta som är min morbrors hund. Vi tränade lite agility, att hoppa. Och bara lärde känna varandra :) Det gick bra och hon tyckte att det var riktigt spännande. Hoppa kan hon också. Jag kommer låna Asta fler gånger och träna lite med :)
 
Mobilbilder


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se