Bulldog Café

Idag har Trissa varit på Bulldog Café där hundarna också är välkomna :) Supertrevligt, det var 2 andra vovvar där också. Och det gick hur bra som helst :) Trissa köpte lite hundgodis och jag och mamma tog varsin glass. Kommer verkligen besöka cafét igen!
 
 


Mys dag

Igår var det finväder, vilket det inte är idag.. jag och Trissa begav oss ut på en cykel/promenad sväng. Jag tog med kameran och fotade lite. Vi hade det supermysigt alldeles själva i skogen vid vattnet. Dock så såg vi ingen bäver bara för att jag hade kameran med ;)
 
" Matte, ska vi hem nu? "
 
 
 
 
 


KÄRLEK! ♥

 


bäver

Igår såg jag en bäver ute för första gången i mitt liv (tror jag). När jag och Trissa var ute och gick/cyklade så hörde jag ett plask i vattnet, och vips så simmade det en bäver där :D Kameran var hemma, typiskt.
 
Jag fotade två av mammas chihuahuor igår. Bilderna vart helt okej :) Jag har skaffat en fotoblogg också, om ni vill komma till den klicka här.
 
 
 
 
 


trevlig midsommar

Hoppas att ni alla har haft en trevlig midsommar! Jag och vovvarna har bara tagit det lugnt, dom har fått grisöron som dom tyckte var supergoa ;) Dom tackade inte precis nej till midsommar godis
 
 
 


Whooopp

Hej hallå! Nu var det länge sedan jag skrev här. Jag har varit på klassresa och kom hem igår så det har varit fullt upp. Men nu är jag fri och har sommarlov. Vovvarna blev överlyckliga som vanligt när jag kom hem. Mina gosiga troll. Nu börjar jag troligtvis blogga igen :)
 
 


Ni måste se!

Snacka om grymma videos! Ni måste kolla
 
 
 
 


Petster Vinnare

Jag har varit med på en fototävling på Facebook med temat Action. Jag deltog med en bild på whippeten Pajjas som jag har fotat. Det gick så bra så att vi blev delad 1:a :D Superkul! Priset är ett presentkort på 500 kr hos petster. Så nu kan jag ha roligt och shoppa lite hundgrejjor :)
 
Denna bilden deltog jag med:
 


sorryy :/

Min uppdatering är kass nu.. Men vi lever iaf ;) Har så sjukt mycket i skolan nu de sista dagarna.. Men om 10 dagar är det lov=uppdatering, så nu vet ni ;)
 
Nettan i en hundrastgård i Sveg igår :)
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se