Lissy


Drömbjörnens Batgirl S58482/2008
född: 2008-08-13
Ras: Tibetansk spaniel
Storlek: small
Tävlar: Agilityklass 1 Hoppklass 1
 
Lissy är min första egna hund. Hon är uppfödd på kennel Drömbjörnens som ligger i Kil, Värmland. Jag är superglad över att detta just blev min hund!
 
 Hon är en glad, snäll, smart och väldigt godissugen tjej.
 
Vi har alltid tränat agility i trädgården- vad jag kan minnas. Lissy har alltid älskat agility, och det var så jag också började med agility. Dock så har vi inte gjort alla hinder rätt ute i trädgården (har jag kommit på nu på senare dagar) jag har aldrig vetat något om agility som liten, så jag har säkert tränat väldigt konstigt med Lissy. Men nu på senare dagar har vi börjat med agility "på riktigt" och det går väldigt bra med tanke på hur hon har lärt sig hindrena från när jag har kört agility med henne som yngre. A:et är Lissys favorithinder på agilitybanan. Lissy började tävla agility klass 1 hösten 2013.
 
 Utställningar har Lissy också varit på väldigt mycket när hon var mindre, med helt okej resultat faktiskt. Lissy är också hunden jag alltid tävlat barn med hund med, så utställningsintresset fick jag också tillsammans med Lissy.
 
 Lissy är otroligt lättlärd och älskar att visa upp alla sina tricks som hon kan, snurra och give me 10 är hon en riktig höjdare på att göra.
 
Älskade hund, min alldeles egen lilla stjärna  ♥
 
 
 
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se