Video: Slalom med bågar Lissy

Tänkte visa en video hur det går för mig och Lissy i träningen med slalom och bågar. Vi jobbar just nu med 8pinnars slalom. Vi ska köra på 8 pinnars ett tag till sen när jag känner att det känns riktigt bra så lägger vi på 4 pinnar till.
 
Jag själv tycker att det redan ser rätt bra ut. Hoppas det håller i sig sen också. Kommer kanske att komma en före-efter video sen om det fortsätter på rätt väg :)
 


Mycket planer

Fasen vad mycket det är som ska planeras och ordnas med nu på sommaren. Det är utställningar, träningar och annat vardagligt som ska fixas.
 
Måste skynda mig att hitta på något sätt att ta mig till DPAC riksfinalen om jag ska dit. Jag har ingen som vågar köra mig i Göteborg och säkert ingen som vill följa över huvudtaget. Buss eller tåg tar för lång tid då jag inte kan rasta Lissy på vägen dit och jag fixar inte alla byten och sånt själv.
Måste anmäla mig om jag ska dit. Men det känns som att det ligger så långt fram i almanackan och jag vet inte om jag tar mig eller vem jag ska dela rum med :P Men visst hade det ju vart kul att åka dit som en liten semester :/
 
Och snart ska jag gå handlingskurs i agility som jag ser så fram emot! Det ska bli himla kul och jag är säker på att jag kommer lära mig enormt mycket nytt.
 
Jag har börjat att lära in slalom med bågar på Lissy och Gizmo det går bra och vi tränar just nu på 8 pinnar. Jag hoppas att det ska hjälpa mig och Lissy (och även Gizmo) att få lite bättre fart i slalom. Det fungerar bra just nu när vi tränar i alla fall.
 
Jag jobbar på att få bort Trissas scenskräck och det går faktiskt lite framåt tycker jag att det känns som.
 
Detta blev ett väldigt blandat och konstigt inlägg.. Bara lite uppdatering om läget liksom.
 
 
Rätt dålig mobilbild men jag har gjort bågarna själv av galler, man kan sedan lyfta av bågarna en efter en om man vill :)

 
 
 
 


B) ♥

 
Vad skulle jag gjort utan dessa underbara varelser? ♥


Vi slog till på stort!

Jag och Lissy är också kvalade till DPAC!! :D
 
Och Gizmo har gjort debut i agility!
 
Shit vad jag är nöjd just nu, kvalad till Doggy Proffesinal Agility Cup i Augusti med min trogne vän Lissy. Vi kvalade oss i Agilityloppet där vi kom 2:a. I Hopploppet blev vi diskade för att Lissy hade sånt sug på ett annat hinder när hon bara hade 3 hinder kvar på banan, surt..Men jag är nöjd med loppet endå, för hon fick sån bra fart på slutet :)
 
Och Gizmo körde på en debut. Vi kom 4:a i hopploppet med lite tidsfel och säkert något hinderfel också. Han var också med i agilityloppet men där vägrade han gå upp på gungan så jag sprang vidare och diskade oss. Ni fattar inte hur grymt nöjd jag är med hans lopp. Han har tränat 2 ggr på klubben och sedan åker han på tävling och är duktig som en riktig kung som har tränat fler än bara 2ggr. Snart när vi har tränat lite till så kan det ju bara bli bättre :D Jag är så taggad på att lära honom mer!
 
Så jag är stolt och nöjd över vovvarna. Tyvärr har jag ingen video just nu.. Men jag kan se om det kanske finns någon video från loppen i mammas mobil. Och om videorna finns kvar i mammas mobil så är det bara från de 2 loppen där vi diskade oss om jag inte minns fel.. Men jag laddar nog upp dom i alla fall om dem finns kvar :)
 
 
 
Gizmo ser lite missnöjd ut över att han inte blev kvalad ;)
 
 
 


I'm back!

 
Jag har inte haft internet på väldigt länge, därav ingen uppdatering.
 
Men under tiden när vi har varit borta så har jag gått klart rallylydnadskursen där vi har lärt oss allt i nybörjarklassen. Vi har gått igenom alla skyltar och lärt oss hur momentet utförs.
 
Jag är riktigt nöjd. Trissa och jag har blivit massor av erfarenheter rikare och vi kan faktiskt börja planera debut om vi hittar någon tävling inom rimligt avstånd. Jag är så stolt över att jag och Trissa kan.
 
Hon har en jättebra bakdelskontroll som är superbra när momenten ska utföras till vänster.  Nästa gång vi tränar ska kameran dammas av och följa med för att filma när vi tränar. Det är så kul att se på videos för att se om man sedan har utvecklats något.
 
Trissa har haft lite problem med att hon inte gärna vill hoppa ur bilen när vi kommer till klubben (P.g.a. att hon har ett dåligt minne från när hon vart jagad av en annan vovve på klubben). Men de sista gångerna vi har tränat vid klubben har det inte varit några problem alls. Så det blir bara bättre!
 
 
 


Det är ingen vanlig dag..

..för det är Wimlas 1 års dag ♥ Hurra hurra hurra!
 
Lill-Wimla blir hela 1 år idag, stora tjejen nu. Agility har hon fått börja med och hon gillar det faktiskt. Hon har firat sin födelsedag genom att trixa, busa och äta lite glass, helt perfekt enligt henne.
 
Jag ska försöka klippa ihop en video på henne som ni ska få se sen. Hon är verkligen våran glada buse som blir så lycklig varje morgon när man stiger upp ♥
 
Så idag säger vi grattis till våran pälsboll Wimla och hennes syskon på 1 års dagen!
 
 


Gizmo överraskar

I 2 dagar i rad har jag kört lite agility med Gizmo i trädgården. Han överraskar mig otroligt mycket! Killen älskar det och han är så ivrig när han ska få köra. Jag ska ta med honom till brukshundsklubben någon dag och prova också. Han har kört agility förut. Men jag ska se om jag kan friska upp hans minne och se om vi kanske kan tävla sen? Vem vet? :D
 
Jag var ju lite sugen på att anmäla oss till DPAC kvaltävling i Malung (Sista anmälningsdag idag) men jag vill nog inte p.g.a. att det var så länge sedan han körde agility och jag vill hinna se om han fortfarande kan alla hinder.. hmm kul hade det vart eftersom att jag "bara" tävlar Lissy den dagen och vi kommer ju bara köra 2 lopp och jag har ju tid och lust att köra fler lopp ;) Eller så försöker vi kanske nästa år om träningarna går bra.
 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se