I'm back!

 
Jag har inte haft internet på väldigt länge, därav ingen uppdatering.
 
Men under tiden när vi har varit borta så har jag gått klart rallylydnadskursen där vi har lärt oss allt i nybörjarklassen. Vi har gått igenom alla skyltar och lärt oss hur momentet utförs.
 
Jag är riktigt nöjd. Trissa och jag har blivit massor av erfarenheter rikare och vi kan faktiskt börja planera debut om vi hittar någon tävling inom rimligt avstånd. Jag är så stolt över att jag och Trissa kan.
 
Hon har en jättebra bakdelskontroll som är superbra när momenten ska utföras till vänster.  Nästa gång vi tränar ska kameran dammas av och följa med för att filma när vi tränar. Det är så kul att se på videos för att se om man sedan har utvecklats något.
 
Trissa har haft lite problem med att hon inte gärna vill hoppa ur bilen när vi kommer till klubben (P.g.a. att hon har ett dåligt minne från när hon vart jagad av en annan vovve på klubben). Men de sista gångerna vi har tränat vid klubben har det inte varit några problem alls. Så det blir bara bättre!
 
 
 


Postat av: Julia

Var så med min schäfer med! Hon var rädd för att de skulle smälla så medan vi fortfarande tränade lydnad så ville hon inte hoppa ut, men när vi bytte till agility så finns en helt annan glädje att få komma ut. Den dag hon var riktigt rädd så blev hon tyvärr även ''attackerad''(kan inte riktigt anse det som de, men den kom i ett utfall mot henne och tryckte ner henne). Då är min hund en schäfer och hunden var mindre, men min hund slängde sig rakt i en trappkant...

Till slut tar det sig dock som sagt! Ge höga förväntningar på skojigheter så tänker de bara på de till slut ;)

2014-06-24 @ 22:19:00
URL: http://monstertassar.weeby.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se