Mars inleddes med agilityträning

Vi körde igång månaden mars med att träna agility, perfekt start.
 
Lissy körde på bra och vi samarbetade toppen. Vi tog oss runt de 2 olika kombinationerna jättebra. Sen tränade vi på gungan separat. Lissy kan ibland bli osäker på gungan, men sen funkar det ibland också.. Så jag vet inte riktigt varför hon tvekar ibland, och ibland går det klockrent. Lissy har mer tunnelsug nu än vad hon hade innan. Vi körde ett staket som också gick superbra. Lissy var riktigt taggad och jag är nöjd över våran insats!
 
Och sen följde Trissa med denna gången. Jag tog ut lilla damen på agilityplanen för att testa lite. Hemma i trädgården är agility inte alls kul ( tyckte hon i somras i alla fall ) och hemma travade hon bara genom agilitybanan och var allmänt uttråkad. MEN när jag tog ut Trissa på planen för att testa lite agility för första gången bland folk och hundar så tyckte hon att det var SKITKUL. Hon sprang på planen och jag tyckte hon lyssnade bra och hon gjorde inget racevarv utan att lyssna som hon gör i trädgården. Allt gick bara så mycket bättre nu! Hon testade slalom, en kort tunnel och hopphinder på small-nivå.
 
Och vet ni vad.. Jag kunde hela kombinationerna i huvudet och tappade inte bort mig en enda gång ute på banan!
 
Så jag är riktigt stolt över mig själv och båda vovvarna
 
Här nedan är en video som ni ser Trissa och Lissy kör agility (det är ingen av kombinationerna vi körde, utan detta är bara en liten enkel "bana" vi byggde ihop själva på slutet)
 
 


Postat av: Julia

Vad duktiga! :D

2014-03-03 @ 09:19:45
URL: http://aktivatassar.wordpress.com

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se