LC träning i Norberg

Det har hänt en hel del sen sist bl.a. att jag och Trissa har varit i Norberg på Lure Courcing träning.
 
Trissa sprang 2 lopp. Båda lopp sprang hon med whippetar hon känner sedan tidigare. Trissa har lärt sig vad LC är nu och hon är så taggad så att hon piper och skriker för att hon tycker att det är hennes tur att springa hela tiden.
 
Båda loppen gjorde hon fint (det lilla jag såg iaf) och hon fick båda sina lopp godkända! Så om hon blir godkänd på sin nästa träning också så for hon tävlingslicens. Hundarna behöver 3 godkända lopp för att få tävla.
 
Någon gång ska jag försöka filma så att ni får se hur Trissa kan springa :)
 
 
 


Första rosetten ♥

Jag och Lissy har vunnit våran absolut första agilityrosett på agilitytävlingen i Mora den 17/5.
 
Lissy och jag startade i 4 lopp. Vi fick tidsfel i alla lopp tyvärr. Det var väldigt varmt ute så jag är ju nöjd som fasen ändå. Som bäst placerade vi oss på en 2:a plats i det första hopploppet och jag är så nöjd och glad! I de andra loppen kom vi på 4:e placering 2 gånger och 5:e placering en gång. Och om jag inte kollar fel på SBK tävling så tror jag att Lissy är den enda tibben som tävlar i agility just nu? :D Om det är så tycker jag att det är väldigt coolt ;)
 
Trissa och jag tog det som en träning. Hon har aldrig varit i tävlingsmiljön innan. Jag vet inte om det är för att hon vart jagad av en stor vovve som hon var lite rädd på tävlingen? Jag hade som mål att klara 3 hinder med henne :P Första loppet vart det för mycket så hon ville inte alls vara med så vi gick typ bara in på planen och vände efter ett tag. Vi körde en gång till och det gick lite bättre hon klarade flera hinder på raken men direkt vi kom lite närmare publiken så gick det inte så bra. Men det var ett stort framsteg från lopp 1 till lopp 2. Men jag kommer fortsätta att kämpa för jag tror att det kommer bli bra.
 
 
Jag och Lissy ska nöta lite på slalomen och försöka få upp farten! :)
 
 
 
 


Påskleendet

 
Jag är med i en fototävling på facebook med temat påsk. Jag deltar med bilden som ni ser på Trissa. Och hur grymt vore det inte att vinna med min coola bild?! ;) Så alla ni som har facebook får jättegärna klicka på länken och rösta på Trissa! :) Tack vi blir superglada ----->
 
https://apps.facebook.com/meltwaterpromo/984751/entry/1018497?=f0


Lure Courcing för första gången

Nu har jag provat på ännu en ny aktivitet som är det absolut bästa Trissa vet!
 
Jag glömde tyvärr kameran hemma, klantig som jag är.
 
Trissa hade aldrig provat eller kollat på LC innan. När vi kom fram och Trissa såg "trasan" som de andra hundarna jagade vart hon så taggad så att hon ställde sig på bakbenen och skrek och skällde för att hon ville jaga. Tack och lov att jag köpte min sele från Merny som jag hade på henne, annars hade det nog inte fungerat.
 
Det jag vart mest nervös för var väl att när man ska starta och släppa hunden så ska någon slå en i ryggen och just då släpper man hunden lös och jag var rädd för att någon skulle slå mig så hårt i ryggen så att lilla jag flög iväg haha.. Men det gick bra!
 
Trissa var på "trasan" direkt och hon sprang hela loppet runt finfint. När hon kom i mål bet hon sig fast i sitt "byte" och ville inte släppa. Så det är superbra! Första gången och så duktig. Jag önskade att jag hade fått det hela på film.. Men det får väl bli nästa gång.
 
Mia (Trissas uppfödare) hade 2 whippets med sig också. Båda hennes var också helt nybörjare och även dom klarade det galant runt. Så resan vart lyckad och alla våra vovvar klarade det bra så vi var så nöjda.
 
En dålig mobilbild i alla fall.
 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se