Lure Courcing för första gången

Nu har jag provat på ännu en ny aktivitet som är det absolut bästa Trissa vet!
 
Jag glömde tyvärr kameran hemma, klantig som jag är.
 
Trissa hade aldrig provat eller kollat på LC innan. När vi kom fram och Trissa såg "trasan" som de andra hundarna jagade vart hon så taggad så att hon ställde sig på bakbenen och skrek och skällde för att hon ville jaga. Tack och lov att jag köpte min sele från Merny som jag hade på henne, annars hade det nog inte fungerat.
 
Det jag vart mest nervös för var väl att när man ska starta och släppa hunden så ska någon slå en i ryggen och just då släpper man hunden lös och jag var rädd för att någon skulle slå mig så hårt i ryggen så att lilla jag flög iväg haha.. Men det gick bra!
 
Trissa var på "trasan" direkt och hon sprang hela loppet runt finfint. När hon kom i mål bet hon sig fast i sitt "byte" och ville inte släppa. Så det är superbra! Första gången och så duktig. Jag önskade att jag hade fått det hela på film.. Men det får väl bli nästa gång.
 
Mia (Trissas uppfödare) hade 2 whippets med sig också. Båda hennes var också helt nybörjare och även dom klarade det galant runt. Så resan vart lyckad och alla våra vovvar klarade det bra så vi var så nöjda.
 
En dålig mobilbild i alla fall.
 
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se